Over Uprise

Na een aantal jaren werkzaam, te zijn geweest in de SEO consultancy (voor o.a. KLM, UPC en Postbus 51) is Uprise opgericht door Arjan Snaterse. Inmiddels is er een team aan specialisten beschikbaar waarmee alle aspecten van webdesign en websiteontwikkeling kunnen bedienen. Voor uw projecten kunnen wij onze eigen specialisten inzetten, maar als u liever samenwerkt met anderen, werken we daar graag mee samen.

Uprise bestaat inmiddels ruim 5 jaar en heeft sindsdien tientallen klanten, van klein tot groot, geholpen met het realiseren van hun websites. Wij werken oa. voor D66, AkzoNobel, Bovemij, ICTRecht, de Maag Lever Darm Stichting en de Universiteit van Wageningen.

Expertises

Uprise is gespecialiseerd in het bouwen van websites gebaseerd op WordPress. Hierbij zorgen wij dat de websites goed werken voor zowel de bezoekers als de mensen die het gaan beheren.

Ook heb ik veel ervaring met het ontwikkelen van diverse koppelingen tussen diverse backoffice systemen en website. Zo heb ik o.a. voor de NS, ING en PostNL koppelingen gemaakt met hun vacature-backoffice en heb ik voor Bovemij een koppeling gemaakt met de centrale database voor occasions.

Ook beschikt Uprise over ruime ervaring op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Deze kennis en kunde is broodnodig om websites degelijk neer te zetten. Op deze manier bouwen wij optimale websites voor zowel bezoekers als zoekmachines.

Gekozen technieken

wordpress-logo-stacked-rgbVoor het ontwikkelen van de website gebruiken wij WordPress. Dit is een open source platform dat stabiele sites kan neerzetten, maar daarnaast ook beschikt over een erg gebruiksvriendelijk CMS.

De websites die we opleveren voldoen uiteraard aan de maatstaven van deze tijd en zullen volledig responsive zijn en daarmee op alle apparaten goed te bekijken.

Wil u meer weten, of wilt u me inhuren voor een project, neem dan contact met me op.

Stuur een e-mail